RDW BOVAG

Vul uw kenteken in en ontvang een gratis bod op uw caravan

Of bel 06 - 19669903

  • Geen 10 kijkers waarvan geen enkele koper tussen zit

  • Geen biedingen van marktplaats die toch niet serieus zijn

  • Geen gezeur achteraf... zoals vaak bij particulieren

  • Meestal binnen 24 uur afgehandeld en u ontvangt gelijk een RDW Vrijwaring

  • Geen gezeur met rechtbijstandsverzekeringen zoals tegenwoordig vaak bij de particulieren

Caravan te koop aanbieden en binnen 24 uur verkopen

Wilt u graag uw caravan te koop aanbieden, maar heeft u weinig tijd en geen zin in gedoe? Dan bent u bij Caravans Verkopen aan het juiste adres. Wij kopen in principe iedere tweedehands caravan op. Ook proberen we de aankoop binnen 24 uur af te handelen. U ontvangt gelijk een RDW Vrijwaring.

Caravan gezocht
Caravan gezocht
Caravan gezocht
Caravan gezocht

Caravan verkopen zonder rompslomp

Onze snelle en correcte afhandeling is niet de enige reden dat mensen hun caravan aan ons aanbieden en niet zelf zorg dragen voor de verkoop. Wanneer u uw caravan bij ons aanbiedt, weet u zeker dat u niet te maken krijgt met tientallen kijkers. Wel zo fijn, want vaak blijken de meeste biedingen niet eens serieus te zijn.

Meer voordelen van Caravan Verkopen

Caravans Verkopen is een professionele inkoper van tweedehands caravans. Wij zijn onderdeel van Snoeken Caravans, een gevestigd caravanbedrijf dat is aangesloten bij de Bovag en de RDW. Wij dragen zorg voor een deskundige beoordeling en bieden een eerlijke prijs. Alle caravans die mensen bij ons aanbieden en aan ons verkopen, halen wijzelf bij u of de stalling op. U heeft er dus bijna geen omkijken naar.

Daarom kiest u voor Caravans Verkopen:

Meer weten?

Heeft u vragen over het aanbieden van caravans aan Caravans Verkopen, neem dan contact met ons op. Wilt u uw caravan direct te koop aanbieden bij ons? Dan kunt u gebruikmaken van het inkoopformulier.