RDW BOVAG

Vul uw gegevens in en ontvang een gratis bod op uw caravan  • Geen 10 kijkers waarvan geen enkele koper tussen zit

  • Geen biedingen van marktplaats die toch niet serieus zijn

  • Geen gezeur achteraf... zoals vaak bij particulieren

  • Meestal binnen 24 uur afgehandeld en u ontvangt gelijk een RDW Vrijwaring

  • Geen gezeur met rechtbijstandsverzekeringen zoals tegenwoordig vaak bij de particulieren

Betrouwbare caravan verkoper? Caravans Verkopen is uw partner

Wanneer u op zoek bent naar een geschikte caravan verkoper, kunnen we u bij Caravan Verkopen zeker verder helpen. Wij zijn gespecialiseerd in de in- en verkoop van tweedehands tourcaravans. Wij zijn hét adres voor iedereen die zijn caravan wil verkopen, maar ook als u op zoek bent naar een voordelige tweedehands caravan zit u goed. Dankzij onze bemiddeling is iedereen verzekerd van een snelle en betrouwbare (ver)koop!

Caravan gezocht
Caravan gezocht
Caravan gezocht
Caravan gezocht

Deskundige en ervaren cravan verkoper

Caravans Verkopen is onderdeel van de ervaren verkoper Sboeken Caravans. Wij voldoen aan alle kwaliteitseisen die de BOVAG en de RDW aan ons stellen. U kunt er dus van op aan dat u een eerlijke prijs ontvangt voor uw voertuig. U gaat met een betrouwbare en gecertificeerde caravan verkoper in zee.

Onze werkwijze

Wij kopen de caravans voor een eerlijke prijs en verkopen ze vervolgens aan andere particulieren. Wij nemen in dit geval de ongemakken die bij een verkoop kunnen voorkomen op ons. Koper en verkoper hoeven onderling niet meer te discussiëren over de prijs. Ook de grote groep kijkers blijft achterwege. Zo maken wij het de particuliere caravan verkoper een stuk gemakkelijker. Als ervaren caravan in- en verkoper weet Caravans Verkopen als geen ander hoe een verkoop snel en naar wens kan worden afgerond. Verkoopt u uw caravan aan ons, dan ontvangt u na wederzijdse overeenkomst de verkoopprijs contant of op de bank.

Vul snel het inkoopformulier in

Wilt u als particuliere caravan verkoper niet zelf aan de slag, maar maakt u liever gebruik van de kennis en ervaring van Caravans Verkopen? Vul dan nu ons inkoopformulier in. Voor vragen kunt u contact opnemen.