RDW BOVAG

Vul uw kenteken in en ontvang een gratis bod op uw caravan

Of bel 06 - 19669903

  • Geen 10 kijkers waarvan geen enkele koper tussen zit

  • Geen biedingen van marktplaats die toch niet serieus zijn

  • Geen gezeur achteraf... zoals vaak bij particulieren

  • Meestal binnen 24 uur afgehandeld en u ontvangt gelijk een RDW Vrijwaring

  • Geen gezeur met rechtbijstandsverzekeringen zoals tegenwoordig vaak bij de particulieren

De dagwaarde van uw caravan laten bepalen

U heeft moeite de juiste verkoopprijs te bepalen voor uw tweedehands tourcaravan? Caravan Verkopen helpt u graag verder en kan de caravan uitgebreid voor u taxeren. Onze vakkundige medewerkers beoordelen uw voertuig vakkundig en bieden een eerlijke prijs. Een eerlijke prijs die overeenkomt met de huidige dagwaarde van uw caravan.

Caravan gezocht
Caravan gezocht
Caravan gezocht
Caravan gezocht

Onze voordelen

Wanneer u de deskundige hulp van Caravan Verkopen inschakelt bij de verkoop van uw caravan, bent u altijd verzekerd van de beste prijs. Wij hebben jarenlange kennis en ervaring op het gebied van taxaties. We zijn dus als geen ander in staat om de dagwaarde van uw caravan te bepalen. Maar dat is nog niet alles! Wij bieden u niet alleen de dagwaarde van uw caravan, wij betalen die bovendien direct contant uit of maken de verkoopprijs meteen over op uw bankrekening. De gehele verkoop is vaak binnen 24 uur geregeld en u ontvangt gelijk de RDW Vrijwaring. Ook komen we het voeertuig bij u thuis of bij de stalling ophalen.

Nauwkeurige vaststelling dagwaarde caravan

Caravan Verkopen is een dochterondernemening van het grotere Snoeken Caravans, een bekende speler op de vakantiemarkt met jarenlange ervaring. Ook zijn we aangesloten bij de BOVAG en zijn we RDW-erkend. Onze taxaties voldoen dus aan alle kwaliteitseisen en worden regelmatig gecontroleerd.

De juiste gegevens

Wanneer u ook graag uw caravan wilt verkopen voor een eerlijke prijs, dan bepalen wij graag voor u de dagwaarde. Begint u alvast met het invullen van de juiste gegevens op ons inkoopformulier. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen.