RDW BOVAG

Vul uw kenteken in en ontvang een gratis bod op uw caravan

Of bel 06 - 19669903

  • Geen 10 kijkers waarvan geen enkele koper tussen zit

  • Geen biedingen van marktplaats die toch niet serieus zijn

  • Geen gezeur achteraf... zoals vaak bij particulieren

  • Meestal binnen 24 uur afgehandeld en u ontvangt gelijk een RDW Vrijwaring

  • Geen gezeur met rechtbijstandsverzekeringen zoals tegenwoordig vaak bij de particulieren

Caravan inkoop, altijd de beste prijs

Voor caravan inkoop en direct een scherpe prijs, bent u bij Caravan Verkopen aan het juiste adres. Wij zijn onderdeel van het ervaren Snoeken Caravans. Wij hebben dus alles in huis om uw caravan deskundig te beoordelen en een eerlijke prijs te bepalen. Door uw tweedehands caravan aan ons te verkopen, kunt u zich een hoop rompslomp besparen.

Caravan gezocht
Caravan gezocht
Caravan gezocht
Caravan gezocht

Caravan inkoop tegen goede prijs

Caravan Verkopen is deskundig en ervaren en een specialist in de caravan inkoop. Dankzij onze snelle afhandeling (vaak al binnen 24 uur) en de eerlijke prijs, hebben wij al veel tevreden klanten mogen verwelkomen. Als ook u besluit uw caravans aan ons te verkopen, zorgt u ervoor dat u niet te maken krijgt met:

Onze caravan inkoop ronden wij bovendien af met een contante betaling of een vlotte overboeking via de bank. U hoeft dus nooit lang op uw geld te wachten.

Betrouwbaar verkopen

Caravan Verkopen kan terugvallen op de kennis en ervaring van caravanbedrijf Snoeken. Dit bedrijf is aangesloten bij BOVAG en wordt erkend door de Dienst Wegverkeer (RDW). Dat betekent dat u kunt vertrouwen op de kwaliteit van onze caravan inkoop. Bij ons krijgt u de beste prijs voor uw gebruikte caravan, en dat zonder gedoe.

Vertel me meer!

Wenst u meer informatie te ontvangen over caravan inkoop door Caravans Verkopen, dan kunt u contact met ons opnemen. Om uw caravan meteen aan te bieden, kunt u gebruikmaken van het inkoopformulier.