RDW BOVAG

Vul uw gegevens in en ontvang een gratis bod op uw caravan  • Geen 10 kijkers waarvan geen enkele koper tussen zit

  • Geen biedingen van marktplaats die toch niet serieus zijn

  • Geen gezeur achteraf... zoals vaak bij particulieren

  • Meestal binnen 24 uur afgehandeld en u ontvangt gelijk een RDW Vrijwaring

  • Geen gezeur met rechtbijstandsverzekeringen zoals tegenwoordig vaak bij de particulieren

Snel uw caravan verkopen tegen een eerlijke prijs!

Voor iedereen die zijn caravan snel wil verkopen, is er Caravan Verkopen. De specialist in in- en verkoop van tweedehands tourcaravans. Door het bieden van een eerlijke prijs en een snelle afhandeling, hebben wij al veel tevreden klanten van dienst mogen zijn. Bent u de volgende?

Caravan gezocht
Caravan gezocht
Caravan gezocht
Caravan gezocht

Geen paniek

Een caravan verkopen heeft vaak wel wat voeten in aarde. Eerst moet u ervoor zorgen dat uw voertuig opgemerkt wordt. Is dat gelukt, dan krijgt u te maken met talloze biedingen, waarvan sommige ronduit onzinnig zijn. Ook krijgt u de nodige kijkers over de vloer, en dat komt niet altijd even goed uit. Kiest u echter voor Caravans Verkopen, dan wordt een caravan verkopen opeens een stuk eenvoudiger. Onze werkwijze is als volgt:

Door op deze manier uw caravan te verkopen, is alles na een reactie van onze kant vaak binnen 24 uur geregeld. Dat is verkopen zonder zorgen!

De verkoop starten

Zou u graag uw tourcaravan verkopen en er een mooie prijs voor krijgen? Schakel dan direct Caravan Verkopen in door het invullen van het inkoopformulier. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.