RDW BOVAG

Vul uw kenteken in en ontvang een gratis bod op uw caravan

Of bel 06 - 19669903

  • Geen 10 kijkers waarvan geen enkele koper tussen zit

  • Geen biedingen van marktplaats die toch niet serieus zijn

  • Geen gezeur achteraf... zoals vaak bij particulieren

  • Meestal binnen 24 uur afgehandeld en u ontvangt gelijk een RDW Vrijwaring

  • Geen gezeur met rechtbijstandsverzekeringen zoals tegenwoordig vaak bij de particulieren

Caravan bemiddeling voor een perfecte verkoop

Welkom bij Caravans Verkopen! Hét adres voor caravan bemiddeling tussen koper en verkoper. Wij laten u niet langer zoeken naar een geschikte koper, maar bieden u direct een scherpe prijs. Een prijs die overeenkomt met de waarde van uw voertuig. Ook proberen we de aankoop altijd binnen 24 uur af te handelen.

Caravan gezocht
Caravan gezocht
Caravan gezocht
Caravan gezocht

Zorgeloos verkopen

Caravans Verkopen is een inkoper van tweedehands caravans. Na een deskundige beoordeling van uw caravan, bieden we u aan de hand daarvan een eerlijke prijs. Dankzij onze caravan bemiddeling ontvangt u direct het verkoopbedrag op uw bankrekening of cash in de hand. U hoeft dus niet meer te wachten op een koper. Dat doen wij wel voor u. De (in)gekochte caravan wordt door ons bovendien gewoon bij u thuis, op de camping of in de stalling opgehaald.

Betrouwbare caravan bemiddeling

Caravans Verkopen maakt onderdeel uit van Snoeken Caravans, een bekend caravanbedrijf met jarenlange ervaring. Ook zijn wij erkend door de Dienst Wegverkeer (RDW) en aangesloten bij de Bovag. U kunt er dus van op aan dat wij uw caravan tegen een eerlijke prijs opkopen. Wij zoeken vervolgens een koper. Met onze caravan bemiddeling bent u verzekerd van een goede prijs voor uw oude caravan. 

Caravan bemiddeling door Caravans Verkopen betekent dat u uw caravan kunt verkopen zonder zorgen. Door onze handelswijze heeft u niet te maken met:

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze caravan bemiddeling, dan kunt u contact opnemen met Caravans Verkopen. Wilt u uw caravan direct te koop aanbieden, dan kunt u het inkoopformulier gebruiken.