RDW BOVAG

Vul uw gegevens in en ontvang een gratis bod op uw caravan  • Geen 10 kijkers waarvan geen enkele koper tussen zit

  • Geen biedingen van marktplaats die toch niet serieus zijn

  • Geen gezeur achteraf... zoals vaak bij particulieren

  • Meestal binnen 24 uur afgehandeld en u ontvangt gelijk een RDW Vrijwaring

  • Geen gezeur met rechtbijstandsverzekeringen zoals tegenwoordig vaak bij de particulieren

Caravan taxatie door onze deskundige medewerkers

U wilt uw caravan verkopen, maar heeft moeite de juiste prijs te bepalen? Caravan Verkopen helpt u graag verder met een uitgebreide caravan taxatie. In dat geval komen onze vakkundige medewerkers bij ú langs om uw caravan te beoordelen en een eerlijke prijs te bepalen. Wanneer u kiest voor een caravan taxatie door Caravan Verkopen bent u altijd verzekerd van de beste prijs.

Caravan gezocht
Caravan gezocht
Caravan gezocht
Caravan gezocht

Ook voor in- en verkoop

Naast caravan taxatie, richten we ons bij Caravan Verkopen ook op de in- en verkoop van tweedehands caravans. Als u besluit uw caravan door ons te laten taxeren, kunt u hem ook meteen aan ons verkopen. Hierdoor hoeft u niet lang op een geschikte koper te wachten. U vermijdt zo bezichtigingen als het u eigenlijk niet goed uitkomt. Ook heeft u geen last van te lage biedingen van ondeskundige geïnteresseerden. Bij de aankoop van een tweedehands caravan bent u bij ons eveneens verzekerd van een goede prijs.

Betrouwbare prijs

Caravan Verkopen is onderdeel van het grotere Snoeken Caravans, een ervaren en deskundige speler op de vakantiemarkt. Wij kunnen dus altijd terugvallen op de kennis en expertise van hun taxateurs. Waaruit blijkt onze betrouwbaarheid nog meer? Wij zijn aangesloten bij BOVAG en RDW-erkend. Wij worden dus regelmatig gecontroleerd en voldoen aan alle kwaliteitseisen.

Caravan taxatie aanvragen

Wenst u ook een deskundige caravan taxatie ontvangen? Vul dan ons inkoopformulier volledig en correct in voor een snelle afhandeling. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Voor vragen omtrent in- en verkoop van caravans en caravan taxatie, kunt u te allen tijde bij ons terecht.