RDW BOVAG

Vul uw kenteken in en ontvang een gratis bod op uw caravan

Of bel 06 - 19669903

  • Geen 10 kijkers waarvan geen enkele koper tussen zit

  • Geen biedingen van marktplaats die toch niet serieus zijn

  • Geen gezeur achteraf... zoals vaak bij particulieren

  • Meestal binnen 24 uur afgehandeld en u ontvangt gelijk een RDW Vrijwaring

  • Geen gezeur met rechtbijstandsverzekeringen zoals tegenwoordig vaak bij de particulieren

Professionele inkoop van tweedehands toercaravans

Welkom bij de specialist op het gebied van de inkoop van caravans: Caravans Gezocht. Wij zijn een ervaren en deskundig bedrijf, dat u graag helpt om op eenvoudige wijze uw tweedehands toercaravan te verkopen.

Caravan gezocht
Caravan gezocht
Caravan gezocht
Caravan gezocht

Onze werkwijze bij inkoop caravans

Om de inkoop van caravans des te sneller en beter te laten verlopen, vragen wij particuliere verkopers altijd eerst ons inkoopformulier in te vullen. Hierop kunt u bijvoorbeeld aangeven welk type caravan u heeft en uit welk bouwjaar hij komt. Mocht er schade aan uw caravan zijn, wilt u dit dan aangeven? Alleen zo kunnen we een juiste prijs bepalen. Onze taxateurs hebben jarenlange ervaring en worden gecontroleerd door de BOVAG en de RDW. U bent dus verzekerd van een eerlijke prijs.

Verder geen omkijken meer naar

Na ontvangst van uw inkoopformulier voor caravans bepalen wij een prijs. Dit bedrag ontvangt u ook daadwerkelijk als wij bij de beoordeling een caravan aantreffen die voldoet aan de opgegeven specificaties. Anders zijn wij genoodzaakt de prijs aan te passen. De inkoopprijs van de caravans betalen wij altijd per bank of contant uit. U bepaalt zelf wat u wilt. De hele inkoop van uw gebruikte caravan neemt bij ons vaak niet meer dan 24 uur in beslag.

Het verkoopproces in werking zetten

De inkoop van caravans door Caravans Gezocht verloopt snel en u ontvangt een eerlijke prijs. Wilt u dat we ook uw caravan kopen? Vul dan direct het inkoopformulier in. Voor vragen staan wij altijd klaar en kunt u contact met ons opnemen.