RDW BOVAG

Vul uw gegevens in en ontvang een gratis bod op uw caravan  • Geen 10 kijkers waarvan geen enkele koper tussen zit

  • Geen biedingen van marktplaats die toch niet serieus zijn

  • Geen gezeur achteraf... zoals vaak bij particulieren

  • Meestal binnen 24 uur afgehandeld en u ontvangt gelijk een RDW Vrijwaring

  • Geen gezeur met rechtbijstandsverzekeringen zoals tegenwoordig vaak bij de particulieren

Koerslijst caravans?

Bent u opzoek naar een koerslijst voor caravans? In dit geval bent u benieuwd naar de waarde van uw caravan, bij Caravans Verkopen kunnen wij u daarmee helpen. Na het invullen van een inkoopformulier, is de dagwaarde van uw tweedehands caravan binnen no time bekend.

Caravan gezocht
Caravan gezocht
Caravan gezocht
Caravan gezocht

Waarop is waarde caravan gebaseerd?

De waarde van uw caravan wordt door een aantal elementen bepaald. Zo is het bouwjaar van belang, maar ook het type en de eventuele extra's spelen een grote rol. Daarnaast is uiteraard van belang in welke staat uw caravan verkeert en of de caravan schade heeft en in welke mate. Door deze zaken in te vullen op het inkoopformulier van Caravans Verkopen, maakt u een goede kans op een vlotte verkoop.

Werkwijze Caravans Verkopen

Wij bepalen snel een prijs op grond van de bovenstaande gegevens die u heeft aangegeven op ons inkoopformulier. Komen de ingevulde gegevens na bezichtiging overeen met de daadwerkelijke waarde van uw caravan, dan ontvangt u het bedrag direct contant of per bankoverschrijving van ons. U krijgt ook meteen een RDW Vrijwaring. We halen de caravan bij u op en wij gaan op zoek naar een nieuwe eigenaar.

Door zaken te doen met Caravans Gezocht bent u niet alleen verzekerd van een snelle afronding. Wij zorgen ook dat u niet te maken krijgt met:

De waarde bepalen

Voor het aanmelden of een waardebepaling van uw caravan, kunt u gebruikmaken van ons inkoopformulier. Met vragen kunt u te allen tijde contact opnemen.