RDW BOVAG

Vul uw kenteken in en ontvang een gratis bod op uw caravan

Of bel 06 - 19669903

  • Geen 10 kijkers waarvan geen enkele koper tussen zit

  • Geen biedingen van marktplaats die toch niet serieus zijn

  • Geen gezeur achteraf... zoals vaak bij particulieren

  • Meestal binnen 24 uur afgehandeld en u ontvangt gelijk een RDW Vrijwaring

  • Geen gezeur met rechtbijstandsverzekeringen zoals tegenwoordig vaak bij de particulieren

De koerslijst voor caravans, betrouwbare waarden prijsbepaling

Caravans Verkopen is een specialist in de in- en verkoop van tweedehands toercaravans. Wij maken het particulieren graag makkelijker om hun caravan te verkopen én bieden hen altijd een eerlijke prijs. Deze prijs komt onder meer tot stand komt op grond van de koerslijst voor caravans en is te toetsen aan deze koers.

Caravan gezocht
Caravan gezocht
Caravan gezocht
Caravan gezocht

Juiste verkoopprijs volgens koerslijst caravans

De koerslijst voor caravans is samengesteld om belangstellenden inzicht te geven in de huidige prijzen van tweedehands toercaravans. Consumenten, verzekeraars en banken kunnen de koerslijst gebruiken bij in- en verkoop van gebruikte caravans. Caravans Verkopen maakt gebruik van deze lijst en biedt particulieren een eerlijke prijs voor iedere aangeboden caravan. Benieuwd wat uw caravan kan opleveren? Voer dan uw merk, serie en bouwjaar in in de koerslijst voor caravans.

Verkoop ons uw tweedehands caravan

Wenst u uw voertuig te verkopen, dan helpt Caravans Verkopen u graag verder. Wij maken deel uit van het grotere Snoeken Caravans. Deze bekende speler op de vakantie markt heeft alle kennis en ervaring in huis om de exacte waarde van uw caravan te bepalen en deze snel door te verkopen aan een volgende eigenaar. U heeft daar verder geen omkijken naar. Vul ons inkoopformulier in. Wij bepalen aan de hand van de ingevulde gegevens een prijs. Bij een volledige afgeronde koop halen we de caravan bij u thuis of in de stalling op.

Start de verkoop nu meteen

Uw caravan verkopen aan Caravans Verkopen is begint met het invullen van ons inkoopformulier. Heeft u nog vragen over de taxatie of de koerslijst caravans, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.