RDW BOVAG

Vul uw gegevens in en ontvang een gratis bod op uw caravan  • Geen 10 kijkers waarvan geen enkele koper tussen zit

  • Geen biedingen van marktplaats die toch niet serieus zijn

  • Geen gezeur achteraf... zoals vaak bij particulieren

  • Meestal binnen 24 uur afgehandeld en u ontvangt gelijk een RDW Vrijwaring

  • Geen gezeur met rechtbijstandsverzekeringen zoals tegenwoordig vaak bij de particulieren

Caravans gezocht bij Caravans Verkopen

Caravans Gezocht! Klinkt u dat als muziek in de oren? Dan is Caravans Verkopen uw professionele partner als het gaat om de in- en verkoop van tourcaravans. Door de caravan verkoop voor particulieren te vereenvoudigen, krijgen meer caravans een tweede leven en heeft u als verkoper minder zorgen.  Het verkopen van een caravan ging nog nooit zo gemakkelijk!

Caravan gezocht
Caravan gezocht
Caravan gezocht
Caravan gezocht

Onze werkwijze

Caravans Verkopen is ervaren en deskundig en maakt onderdeel uit van Snoeken Caravans. Onze werkwijze is heel eenvoudig en betrouwbaar en laat de verkoop van tweedehands tourcaravans aanzienlijk stijgen. Iedere dag weer worden er door ons caravans gezocht, die we van u opkopen door een eerlijke prijs te bieden.

Caravans Gezocht!

Wilt u uw caravan snel kwijt, maar wel tegen een goed aanbod? Dan kunt u het inkoopformulier van Caravans Verkopen invullen. Geef de specifieke eigenschappen van uw caravan aan, zoals bouwjaar, type, extra's en eventuele schade. Op basis hiervan doen wij u een aanbod. Gaat u akkoord en blijken er geen onverwachte onvolkomenheden te zijn, dan betalen wij u de prijs contant of per bank. Vaak is de verkoop al binnen 24 uur geregeld en ontvangt u direct een RDW Vrijwaring.

Daarom kiest u voor ons

Kies voor Caravans Verkopen als u:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Caravans verkopen. Uw caravan meteen te koop aanbieden? Vul dan het inkoopformulier in.