RDW BOVAG

Vul uw kenteken in en ontvang een gratis bod op uw caravan

Of bel 06 - 19669903

  • Geen 10 kijkers waarvan geen enkele koper tussen zit

  • Geen biedingen van marktplaats die toch niet serieus zijn

  • Geen gezeur achteraf... zoals vaak bij particulieren

  • Meestal binnen 24 uur afgehandeld en u ontvangt gelijk een RDW Vrijwaring

  • Geen gezeur met rechtbijstandsverzekeringen zoals tegenwoordig vaak bij de particulieren

Snel en eenvoudig uw caravan verkopen tegen een eerlijke prijs

Het verkopen van uw caravan kunt u met een gerust hart overlaten aan Caravans Verkopen. Wij zijn ervaren in de in- en verkoop van caravans en bieden u bij de inkoop altijd een eerlijke prijs. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en de RDW en voldoen aan al hun kwaliteitseisen.

Caravan gezocht
Caravan gezocht
Caravan gezocht
Caravan gezocht

Verkopen caravan tegen eerlijke prijs

Zoals onze naam al duidelijk maakt, is Caravans Verkopen altijd op zoek naar mooie tweedehands toercaravans. Heeft u er een te koop staan en wilt u het verkoopproces graag versnellen? Vul dan ons inkoopformulier in. Nadat wij het formulier van u hebben ontvangen, kunnen wij namelijk een prijs bepalen die in overeenstemming is met de dagwaarde. Deze prijs is niet alleen gebaseerd op de kennis en ervaring van onze taxateurs, maar is mede tot stand gekomen in overeenstemming met de koerslijst voor caravans.

Onze voordelen

Uw caravan verkopen gaat dankzij Caravans Verkopen een stuk sneller. Ook hoeft u niet te wachten op uw geld. U bent verzekerd van een vlotte betaling. Contant of via een bankoverschrijving. Na het verkopen van uw caravan aan Caravans Gezocht ontvangt u bovendien direct een RDW Vrijwaring. Vaak is het verkopen van uw caravan binnen 24 uur gebeurd.

Samengevat:

Geen zorgen

Het verkopen van uw caravan aan Caravans Verkopen voorkomt een hoop zorgen en bespaart tijd. Voor het aanbieden van een caravan kunt u gebruikmaken van het inkoopformulier en met vragen kunt u altijd contact opnemen. Wij staan voor u klaar!